Accutime Avengers LED P000914-A - Boy - 35 mm - Analog - Kvarts - Plexiglas

Her er der tale om et børne LED armbåndsur i Avengers design. Avengers er en meget populær Marvel Superhelte Film. Marvel har en lang række superhelte, og siden de startede med deres tegneserieblade, er de blevet utrolig populære blandt børn og unge.
Modellen her er et simpelt Digitalt LED armbåndsur, som er nemt at benytte – og hvis primære formål, udover at være et populært Avengers design og være holdbart, er at angive hvad klokken er på en nem måde. Det bliver ikke nemmere end det digitale 12-timers display.
Uret er digitalt, remmen kommer i silikone og kan justeres så det passer de fleste børns håndled, mens urkassen er i plastik. Avengers designet er gennemgående både på remmen og på displayet.
Du får altså her et ur i rigtig fin kvalitet, som kan vise klokken i 12-timers display, i et populæt tema – til en rigtig skarp pris. Uret er en oplagt gave til dit barn eller barnebarn som skal have sit første ur før skolestart, til jul eller til barnets fødselsdag, og vil helt sikkert falde i god smag som barnets første ur til at have på i skole!

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221700195306661 Kategori