Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Astron GPS Solar Limited Edition 2020

31/01/2020 15.23

Seiko Astron GPS Solar Limited Edition 2020

 

Seiko Astron GPS Solar Novak Djokovic Limited Edition 2020

Siden starten af 2014 har Seiko været urpartner for Novak Djokovic, og det er de meget stolte af. Vi har igennem de sidste 6 år fulgt Novak med begejstring og beundring, mens han har fastslået sin plads som en af de største tennisspillere i historien med sin forbløffende rekord på 16 Grand Slam sejrer og 34 ATP Tour Masters med 1000 sejre. Alene i 2019 har Novak vundet Australian Open, Wimbledon og tre andre turneringer herunder sin første i Japan. Seiko hylder nu Novaks formidable præstationer med et nyt Astron GPS Solar ur, der har Seikos førende GPS solar teknologi og et design, der er baseret på farverne i det serbiske og det japanske flag – et stærkt symbol på styrken af vores partnerskab.

 

Et design man kan være stolt af

Novak er lige så stolt af at være serber som Seiko er af at være japansk. Designet på det nye Astron GPS Solar ur afspejler på en afdæmpet måde, den kærlighed som bade Novak og Seiko har til deres hjemlande. De røde og hvide farver, der indgår i begge flag, fremgår af hver en detalje sammen med den dybe blå farve som er den centrale farve i det serbiske flag, og som symboliserer sejr i den japanske kultur. Tidszonerne for Serbien og Japan er fremhævet i rødt på UTC-kransen ved positionerne +1 og +9, ringen på urskiven er hvid og den keramiske krans er blå med en tynd rød linje. Brugen af farver og symboler fortsætter på de guldfarvede visere og ringen på den lille skive for lokaltid, der refererer til Novaks største sejre på tennisbanerne over hele verden.

 

5X53 - den bedste GPS solar kaliber nogensinde

GPS Solar kaliber 5X53 Dual-Time skaber forbindelse to gange om dagen til GPS-netværket for at opretholde sin præcision*, hvor end i verden man befinder sig. Det indstiller sig automatisk til sommertid** og når urets bærer skifter tidszone, skal der blot trykkes på en knap, hvorefter viserne hurtigt drejer rundt og indstiller sig til lokaltid, takket være systemet der bevæger time-, minut- og sekundviserne uafhængigt af hinanden. Det er desuden muligt med det samme at skifte imellem klokkeslættet hjemme og lokaltid på den centrale tidsvisning og omvendt. Det perfekte ur til Novak og alle der rejser internationalt. Det kan være stressende at rejse, Astron gør det en smule lettere.

Denne nye Novak Djokovic Astron GPS Solar kreation er produceret i et begrænset antal på blot 1.500 stk. og der medfølger en speciel æske, der indeholder en ekstra rem i silikone. Der medfølger også et kort med en besked fra Novak. Uret kan købes hos udvalgte Seiko forhandlere verden over fra februar 2020. 

Se uret her

 

De røde og hvide farver, der indgår i begge flag, fremgår af hver en detalje sammen med den dybe blå farve som er den centrale farve i det serbiske flag, og som symboliserer sejr i den japanske kultur.

Bagkassen bærer Novaks signatur og urets unikke serienummer.

Der medfølger en speciel æske, der indeholder en ekstra rem i silikone. Der medfølger også et kort med en besked fra Novak.

 

Se hele Seiko Astron kollektionen her 


Specifikationer

GPS kontrolleret tid og tidszoneindstilling
Dual-Time med AM/PM indikation
Evighedskalender, korrekt til februar 2100
Automatisk indstilling af sommertid
High Speed tidszone indstilling
Tidsoverførselsfunktion
Indikator for signalmodtagelse
World time funktion (39 tidszoner)
Strømsparefunktion
Præcision: +/- 15 sekunder pr. måned (uden GPS signalmodtagelse og ved temperaturer mellem 5º og 35º C)

Urkasse og lænke i stål med super-hard coating.
En ekstra stærk silikonerem medfølger.
Zirconia keramisk urkrans
Dobbeltbuet safirglas med super-clear coating
Vandtæt til 10 bar
Magnetisk modstand: 4,800 A/m
Diameter: 42.7mm, Tykkelse: 13.3mm
Nem justerbar trefløjet lås med trykknap

Se uret her

 

Posted in Presse By

SEIKO