Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Astron

04/12/2018 15.23

Astron


Seiko Astron GPS Solar
 

Verdens første GPS Solar ur

Igennem århundreder har urmagere stødt på næsten alle udfordringer inden for tidtagning. Indtil nu har et problem været uløseligt. Kan man udvikle et ur der er præcist, selvom man rejser imellem tidszoner uden at man skal indstille det? Seiko har med udviklingen af Astron løst denne udfordring ved hjælp af deres færdigheder inden for GPS teknologi og energistyring. Astron opretter forbindelse til mindst fire GPS satellitter og lokaliserer hvilken tidszone man befinder sig i, og indstiller viserne til lokaltid med en præcision på 1 sekund pr. 100.000 år. Med Astron GPS Solar har Seiko sat nye standarder for præcision, funktionalitet og bekvemmelighed.

SE HELE KOLLEKTIONEN 

Teknologien bag Astron

Ekstremt lavt energiforbrug
Hemmeligheden er energistyring. At skabe forbindelse til satellitter, der er i kredsløb omkring jorden i 20.000 kilometers højde kræver en væsentlig mængde energi. Seiko har derfor udviklet et unikt GPS modul til Astron GPS Solar, der bruger blot 20% af den energi som normale GPS moduler kræver.

Intelligent og nøjagtigt
For at gøre Astron GPS Solar så let at anvende som muligt har Seiko opfundet en funktion der automatisk indstiller uret til GPS tidssignalet en gang om dagen. En usynlig sensor analyserer mængden af lys, og når den fornemmer 5 sekunders sollys skaber uret selv forbindelse til en GPS satellit, og modtager en opdatering af tidsdata. Hvis uret ikke registrere sådanne forhold, husker det hvornår det sidst modtog et tidssignal, og forsøger automatisk af skabe forbindelse på samme klokkeslæt. Astron forbliver nøjagtig og urets ejer behøver aldrig bekymre sig.

Form og funktion i perfekt forening
Astron GPS Solar kombinerer præstation med elegance – det er sjældent for højteknologiske ure. Nøglen til dette er udviklingen af en ringformet antenne, der er placeret under urskivens yderste ring. Kombineret med en keramisk urkrans er signalmodtagelsen optimal og giver samtidig mulighed for et enkelt og elegant design.

Ny Astron kaliber - 8X42

Astron 8X42

Chronograph, Dual-Time, World-Time og nu fås Astron også som dress-ur med stor dato. Den nye 8X42 kaliber er den fjerde model i Astron GPS Solar serien. Udvalget af Astron GPS Solar kalibre vokser ligesom efterspørgslen på de mest intelligente og anvendelige urteknologier.

Med tilføjelsen af det store datofelt, Dual-Time skiver ved klokken seks og nye slankere visere, er det designet på den nye Astron model blevet mere raffineret, og perfekt til en tur i byen eller på rejse. For første gang nogensinde finder man romertal på modellerne i Astron serien, og flere dele har fået spejlblanke overflader.

8X42 kollektionen omfatter modeller i rustfrit stål, titanium og rosagulddublé, der alle har en uovertruffen modstandsdygtighed over for ridser, takket være deres keramiske urkrans, safirglas og en ”super-hard” belægning. En ny ”coating” teknologi betyder at selv belægning af rosagulddublé er meget modstandsdygtig over for ridser, og det luksuriøse look bevares i længere tid.

Med Astron kaliber 8X52 kunne det ikke være nemmere at rejse verden rundt. Dual Time modellen viser ikke kun det lokale klokkeslæt, men også hvad klokken er derhjemme, på en lille enkel 12 timers skive med en separat AM/PM indikator. Ugedagen kan aflæses på en retrograd indikator placeret ved klokken 2 og datoen er placeret ved klokken 4. Urskiven er enkel og tydelig at aflæse. Urkassen er poleret i hånden ved hjælp af Seikos unikke Zaratsu teknik, så hver en lysreflektion står skarp og tydelig.

Kaliber 8X22 har en tyndere urkasse end noget andet GPS Solar ur – blot 12,4 mm måler urkassen i højden. Antennen der modtager GPS signalerne er derfor mindre, men det er lykkedes Seiko at øge processor kraften GPS modulets kredsløb så antennens følsomhed er uændret. Ved et enkelt tryk på en knap indstiller det nye Astron sig til lokal tid i alle tidszoner i verden* med en præcision på 1 sekund hvert 100.000 år. Urskiven på det nye World-Time ur er enkel, med alle indikationer samlet i en lille skive. Det giver uret sit rene og raffinerede udtryk. På Astron GPS Solar World-Time er alt skåret ned til det basale – intet andet. Less is more.

Kaliber 8X82 har chronograph funktion og kan måle op til 6 timer i 1/5 sekund intervaller. At tilføje en chronograph og en elektronisk indstillingsfunktion i kronen, i en mindre urkasse demonstrerer, at Astron har redefineret forestillingen om, hvad et ur kan præstere.


 

 

 

Posted in serie By

SEIKO