Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Astron 5X series

06/03/2019 05.23

Astron 5X series


Kaliber 5X er den mest avancerede Astron model til dato 

Øget funktionalitet for globetrotteren
Med lanceringen af en helt ny kaliber; 5X, starter et nyt kapitel i historien om Astron GPS Solar teknologien. Denne nye Astron 5X kaliber indeholder de mest avancerede funktioner til dato, og er tilmed verdens mindste og tyndeste GPS Solar ur. Det er blot 42,9 mm i diameter og 12,2 mm i tykkelsen.

For at forbedre hastigheden og kvaliteten af GPS-forbindelsen, er hver en komponent iGPS-modulet blevet re-designet. Betjeningen af 5X kaliberen er hurtigere og mere intuitiv endnogensinde. F.eks. tager det blot 3 sekunder at indstille tiden fra Tokyo tid til New York tid, takket være det system der bevæger time-, minut- og sekundviserne uafhængigt af hinanden.

Nye funktioner gør det muligt automatisk af indstille til sommertid og giver urets bærer mulighed for øjeblikkeligt at skifte imellem hjemmetid og lokaltid på den store urskive. Pasformen omkring håndleddet er også forbedret med et nyt låsesystem, der gør det muligt at finjustere omkredsen, hvilket er vigtigt når temperatur eller andre ændringer får håndleddet til
at udvide sig eller trække sig sammen.

SE HELE KOLLEKTIONEN

Nyt justeringssystem for låsen

Der kan let skiftes imellem hjemmetid og lokaltid ved at trykke på begge knapper samtidigt.

Det nye design er iøjnefaldende og på samme tid raffineret. Med sin tredimensionelle urskive, markante visere og skarpe linjer og blanke flader som kun en Zaratsu polering kan præstere. Designet er let genkendeligt som Astron og den perfektion der ligger i hver en detalje vidner om den omhyggelighed, der er lagt i fremstillingen og ikke mindst det smukke resultat.
Den nye 5X kaliber findes i tre udgaver, blandt andet en limiteret version produceret i blot 2.000 stk., der er inspireret af det astronomiske fænomen; en supernova, der er en stjerne der i slutningen af sit liv eksploderer og udløser store mængder energi.

 

 

Astron 5X series 

 

 

 

Posted in Nyheder By

SEIKO