Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Premier

13/12/2016 15.56

Premier


En moderne klassiker.

Premier er Seikos succesfulde kollektion af dress ure til mænd og kvinder. Serien er inspireret af klassisk arkitektur med en tredimensionel formgivning. Det er enkle og elegante linjer, der passer perfekt til et velskåret suit eller den lille sorte kjole.

Alle fire teknologier er repræsenteret i Seiko Premier serien; quartz, automatik, Solar og Kinetic. Serien er tilføjet et nyt og dynamisk look, hvor hornene der forbinder lænken med urkassen, har fået et unikt design, der nærmest ligner vingerne på en klassisk græsk statue. Det giver flydende linjer fra urkasse til lænke og et elegant look.

Premier kollektionen henter sin inspiration fra arkitekturens verden, og udstråler et fint samspil mellem klassiske og moderne stilarter. Premier er en perfekt repræsentant for udtrykket om, at modsætninger tiltrækkes af hinanden – moderne stil og holdbar kvalitet i perfekt symbiose.

Urkassen på den klassiske Premier model er tynd og enkel, mens hornene har det typiske Premier look. Samtidigt er denne model i serien blevet udvidet med flere farvevarianter samt en chronograph model. Urkassen har en tykkelse på blot 6,3 mm og smyger sig derfor diskret omkring håndleddet.

Selvom designet på de nyeste Premier modeller er klassisk er teknologien under skiven moderne og yderst funktionel. Herre chronographen og dameuret drives af et Seikos Solar værk, der oplades af lysenergi. Batteriskift er dermed udnødvendigt.

Topmodellen i serien er absolut Kinetic Perpetual modellen, der udover Kinetic værket også har evighedskalender og auto relay, der betyder at uret kan ligge ubrugt i op til 4 år, og stadig huske tid og dato. Urets visere standser med at gå, men indstiller sig automatisk til den korrekte tid når uret atter tages på.

Tags:

Posted in serie By

SEIKO