Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Presage Cocktail

26/09/2019 15.35

Presage Cocktail

 

Presage Cocktail Collection 2019 

Cocktail er en eliteserie af mekaniske ure, hvor der er kælet for design og teknik. De spændende farvekombinationer er inspireret af cocktailbarens fascinerende verden.

Den første bar i vestlig stil åbnede i Japan i midten af det 19. århundrede, men det var først i 1870’erne, at det almindeligt at servere cocktails. Selvom disse barer fortrinsvis betjente udlændinge, opfandt de unge japanere nye japanske teknikker og traditioner til serveringen af vestlige cocktails. Senere åbnede mange deres egne barer, hovedsageligt i Ginza-området. Med tiden dukkede en cocktailkultur op, der sætter teknik og omhyggelighed over effektivitet. Drikkevarer blev fremstillet en efter en, så bartenderen kunne bruge alle sine bestræbelser på at personligt imødekomme forventningerne fra hver af hans kunder. Nye værktøjer til fremstilling af cocktails blev opfundet, og de gamle blev ændret. Is blev en ny kunstform med “Ninja-isen” (usynlig i glasset), iskuglen (smelter langsommere) og “Brilliant Ice” (skinner som diamanter). Derudover blev japansk whisky på mindre end et århundrede verdensberømt. Det er denne unikke japanske fortælling og cocktailbarens glamour, der har været inspirationskilden til den sofistikerede Seiko Presage-serie.

De mest dyrebare aspekter af den japanske cocktailkultur inkluderer stilhed, opmærksomhed på detaljer og dyb respekt for kunden. I denne forstand deler bartenderen meget med den dyrebare teceremoni, hvor “omotenashi” (gæstfrihed) værdsættes frem for alt. I Japan tager bartendere ikke blot en ordre; de adskiller snarere kundepræferencer baseret på personlige interaktioner, både verbale og ikke-verbale. Efterhånden som tiden går tilpasser drinken sig efter den enkelte kundes smag. I Star Bar i Ginza lægger ejeren og chefen for bartenderne, Hisashi Kishi, entusiastisk vægt på den charmerende tradition for “omotenashi.” Kishi, den første japaner, der vandt International Cocktail Association World Cocktail Championship, fungerer som konsulent for Seiko for Presage-serien Cocktail.

 

Black Cat Martini
Denne sorte vodka-baserede cocktail med en dyb violet farve har en skarp og stærk smag.
Den brun-violette urskive er inspireret af denne cocktail. Dens guldfarvede sekundviser minder om en nøgle, der fint harmonerer med urets sofistikerede look.

Funktioner
Leveres med stifter til nemt og hurtigt at udskifte remmen.

Automatik kaliber (4R57) med mulighed for manuelt optræk.
29 lejer
Datoviser

Læs mere om modellen her

Mockingbird
Denne cocktail skaber en unik smag med den forfriskende harmoni af tequila og mynte.
Den grønne urskive er inspireret af denne cocktail. Farvekontrasten mellem den grønne skive og den gyldne sekundviser, er meget smuk og fotogen i en bar ved midnat.

Funktioner
Leveres med stifter til nemt og hurtigt at udskifte remmen.

Automatik kaliber (4R35) med mulighed for manuelt optræk.
23 lejer

Læs mere om modellen her

Happy hours
Cocktail serien har også automatik til kvinderne. De er inspireret af vinbaserede cocktails, specielt udvalgt af Seikos produktrådgiver; Hisashi Kishi, der er chefbartender på STAR BAR i Tokyos Ginza område og tidligere VM vinder af bartendertitlen.

Automatk kaliber 4R35 med mulighed for manuelt optræk.
23 lejer.

Se Presage damemodellerne her

 Se hele Presage kollektionen her

 

Posted in Nyheder By

Seiko DK