Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Presage lancerer to nye design – inspireret af Tokyos bedste cocktails.

23/01/2018 14.49

Presage lancerer to nye design – inspireret af Tokyos bedste cocktails.

På Baselworld 2017 lancerede Seiko en helt ny serie i deres mekaniske kollektion; Presage. Denne serie er inspireret af cocktailbarernes glamourøse verden. De otte modeller der var inspireret af forskellige cocktails, blev godt modtaget og indgår nu som faste modeller i kollektionen.
Nu udvides serien med to nye design, der begge er inspireret af cocktails, kreeret af Hisashi Kishi, chefbartenderen på STAR BAR i Tokyos Ginza distrikt og tidligere vinder af den internationale Bartender organisations verdensmesterskaber.

Den flotte finish på urskiverne er et helt grundlæggende element i designet. Den blanke finish er påført intet mindre end 7 gange for at opnå en dybde og tone der understreger urskivernes mønster og struktur og giver præcis det samme look som cocktailene i STAR BARs glas.

Starlight cocktailen er inspireret af den funklende og mystiske nattehimmel.

Designet gengiver nattehimlens funklende skær og mystik. Skivens dybblå farve bringes til live af stjerneskæret, der stråler ud fra midten, akkurat som boblerne i cocktailen reflekterer lyset i glasset. Som Kishi udtrykker det; ”Hemmeligheden bag en flot Starlight er boblerne. Jeg shaker cocktailen på en speciel måde, som jeg kalder min ”Infinity shake” for at tilfører små bobler, der funkler i glasset og illuderer en form for stjerner på nattehimlen.”

Sakura Hubuki cocktailen udtrykker kirsebærblomsternes skønhed i forårsbrisen.

Den japanske kærlighed til kirsebærblomstringen er velkendt og hvert stadie nydes til fulde, især det sidste og smukkeste øjeblik, når blomsten er i fuldt flor – lige før den falder. Designet indfanger dette stemningsfulde tidspunkt for kirsebærblomstringen med sin sart rosa urskive, ligesom Kishis kreation. Som han udtrykker det; ”Jeg elsker smagene i denne cocktail. Den skarpe ginsmag blandes perfekt med den fyldige søde sake. Maltet ris flyder på overfladen som kirsebærblomster i forårsbrisen.”

Begge design findes i to versioner. Den ene har 4R35 urværk med tre visere og dato, mens den anden desuden har central gangreserve-viser, der er udformet som stilken på et cocktailglas. Begge versioner har automatikværk, der også kan optrækkes manuelt ved hjælp af den specialdesignede krone. Når kronen drejes kan man opleve og nyde momentet, styrken og kvaliteten af værket. Alle fire versioner har desuden gennemsigtig bagkasse med frit udsyn til urværket.

Tags:

Posted in model By

Seiko DK