Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Presage Dameure

19/10/2018 15.23

Seiko Presage Dameure


En ny serie til kvinder, der er inspireret af de glamourøse cocktailbarer.

De udsøgte urskiver har en fint detaljeret struktur og buede visere, som strækker sig helt til markeringerne i kanten af skiven.
De forskellige farvevarianter er inspireret af tre klassiske vinbaserede cocktails. Smyk din arm med en vifte af glamourøse farver og boksformede glas med klassiske konturer.

SRP852J1
Modellen med den svagt rosa urskive og blide udtryk er inspireret af cocktailen, Bellini. Den rosaguldfarvede urkasse fremhæver urets varme farvetoner.

SRP855J1
Den sølvfarvede skive er inspireret af cocktailen Spritzer. De rosaguldfarvede markører og visere er designet efter drinkens brus.

SRP853J1
Denne model har en klar rød urskive, der er inspireret af cocktailen Kir Royal.

Se alle Presage dameure

 

Trimatic

Spron
Spron er legeringen på hovedfjedrer og balancefjedrer, og bliver anvendt i alle Seikos mekaniske ure. Den er ekstremt elastisk, stærk og er desuden korrosions og varmeresistent. Spron er udviklet på Tohoku Universitetet og anvendes i dag på mange områder, lige fra elektronik til medicinske formål.

Diashock
Diashock er en mekanisme, der er modstandsdygtig over for stød. Når et ur udsættes for stød, f.eks. tabes på et hårdt underlag, er den komponent der er mest udsat, balancetappen. Den er ekstrem tynd, blot 0,07 til 0,08 mm i diameter. Beskyttelse mod stød er derfor afgørende, og Seiko udviklede derfor Diashock, der beskytter balancehjulet mod stød og vibrationer. Lejet der holder balancetappen er holdt på plads med en fjeder, og når balancetappen udsættes for stød, vil den elastiske fjeder absorbere det.

Ensrettergaffel
I 1959 opfandt Seiko ensrettergaflen, der forbedrede effektiviteten af optrækket væsentligt. Det afkorter kort sagt den tid det tager at trække hovedfjederen op. Denne geniale v-form betyder at al den energi, der genereres af bevægelsen af rotorvægten, overføres til hovedfjederen uanset om rotoren bevæger sig den ene eller anden vej. Det er effektivt, enkelt og holdbart, og forlænger urets levetid væsentligt. Ensrettergaffel systemet anvendes nu af førende urproducenter overalt i verden.

 

Posted in Presse By

SEIKO