Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 59 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages
  returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 59 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages
  returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Presage Enamel

06/03/2018 15.45

Seiko Presage Enamel

 

I mere end 100 år har Seiko fremstillet mekaniske ure. Alle dele designes, produceres og samles in-house. Seiko har formået at udvikle mange nyskabende teknologier og samtidig fastholde det traditionsrige urmagerhåndværk. Det er takket være urmagernes færdigheder og passion for håndværket at traditionen fortsat holdes i hævd hos Seiko. Presage seriens fine mekaniske ure er resultatet af denne lange tradition og de høje håndværksmæssige krav.
Presage Enamel har som navnet antyder, en urskive fremstillet i emalje, som i Japan er et traditionsrigt kunsthåndværk. Det kræver at man har fuldstændig styr på temperatur, luftfugtighed og tykkelse på emaljen for at opnå et perfekt resultat. Til gengæld har man en meget smuk og holdbar urskive, der ikke blot er en fryd for øjet, men også forhindre korrosion. Teksturen og den hvide farve ændrer sig ikke over årene.


Se hele Presage kollektionen.
Køb modellen.

Det karakteristiske look der kendetegner denne kollektion stammer fra Seiko’s høje håndværksmæssige kvalitetskrav. Urskiverne i emalje fremstilles af den ledende kunsthåndværker, Mitsur Yokozawa og hans team.

Safirglasset er hvælvet på begge sider så selv kanten af urskiven kan ses tydeligt fra alle vinkler, og ikke forvrænges. Timemarkeringerne er farvelagt ikke færre end 10 gange for at de fremstår i relief på urskiven. Spidsen af viserne er let buede, af øvede hænder, så de følger safirglasset hvælvede profil og urkassens dybde er så lav som mulig.

Bagkassen er ligeledes udstyret med safirglas, så der er kig til det fine automatik urværk. der sætter den høje standard for Seiko Presage; ligefra justeringen af gangværket, poleringen af urkasserne til den efterfølgende inspektion. Urene er fremstillet i førsteklasses materialer og kvaliteten på håndværket kan ikke udtrykkes mere klart.

Presage Enamel SPB045J1 Video

Tags:

Posted in model By

Seiko DK