Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Presage - Shippo

22/10/2018 15.23

Seiko Presage - Shippo

Vare nr.: SPB073J1    //    Vare nr.: SPB075J1


Island blue - det japanske hav samlet i et...

De nye limiterede Presage har en dybblå Shippo emaljeskive, der afspejler havets farve. Som en øgruppe omgivet af havet, er Japan en nation der føler stor sammenhørighed med havet. Det er gennem århundreder blevet afspejlet i landets idéer, industri, materialer, kultur, mad og kunst, heriblandt Shippo emalje. Ydre påvirkninger og elementer er blevet inkorporeret i den japanske kultur og videreudviklet på den unikke japanske facon.

Emaljehåndværket er et godt eksempel på dette; det stammer fra den anden side af havet og har udviklet sig til et specielt Shippo emaljekunsthåndværk. Skiven har et diskret bølgemønster og en minutinddeling, der afspejler designet på Seikos første lommeur fra 1895. Glassene er hvælvet på begge sider og spidsen på minut- og sekundviserne er formet i hånden, så de kan gå helt til kanten af urskiven for optimal læsbarhed. De smukt graverede oscillerende vægte er tydeligt synlige gennem bagkassens safirglas.

Seiko Presage Shippo

Limited Edition - kun 2500 stk.

Begge ure har indikator for dato og gangreserve fra 45-50 timer. Desuden er urene vandtæt til 10 bar og har automatik værk. Urene har hvælvet anti-refleksbehandlet safirglas, mens bagkassen er gennemsigtig.

Vare nr.: SPB073J1 - Vejl. udsalgspris: kr. 13.950

Vare nr.: SPB075J1 - Vejl. udsalgspris: kr. 11.750

Da begge modeller er limiterede fås de kun hos udvalgte butikker. 

Find forhandler her

 

 

 

Trimatic

Spron
Spron er legeringen på hovedfjedrer og balancefjedrer, og bliver anvendt i alle Seikos mekaniske ure. Den er ekstremt elastisk, stærk og er desuden korrosions og varmeresistent. Spron er udviklet på Tohoku Universitetet og anvendes i dag på mange områder, lige fra elektronik til medicinske formål.

Diashock
Diashock er en mekanisme, der er modstandsdygtig over for stød. Når et ur udsættes for stød, f.eks. tabes på et hårdt underlag, er den komponent der er mest udsat, balancetappen. Den er ekstrem tynd, blot 0,07 til 0,08 mm i diameter. Beskyttelse mod stød er derfor afgørende, og Seiko udviklede derfor Diashock, der beskytter balancehjulet mod stød og vibrationer. Lejet der holder balancetappen er holdt på plads med en fjeder, og når balancetappen udsættes for stød, vil den elastiske fjeder absorbere det.

Ensrettergaffel
I 1959 opfandt Seiko ensrettergaflen, der forbedrede effektiviteten af optrækket væsentligt. Det afkorter kort sagt den tid det tager at trække hovedfjederen op. Denne geniale v-form betyder at al den energi, der genereres af bevægelsen af rotorvægten, overføres til hovedfjederen uanset om rotoren bevæger sig den ene eller anden vej. Det er effektivt, enkelt og holdbart, og forlænger urets levetid væsentligt. Ensrettergaffel systemet anvendes nu af førende urproducenter overalt i verden.

 

Posted in Presse By

SEIKO