Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Prospex

28/12/2016 14.23

Prospex

 

Seiko Prospex - Seriøse ure til seriøs sport

For dygtige urmagere repræsenterer ekstrem sport nogle af de største udfordringer, uanset om det er på land, til vands eller i luften. Siden Seiko i 1965 skabte deres første dykker ur, har de overgået selv de vildeste forventninger fra de sportsfolk, som kræver sportsure med professionelle funktioner. Nu har Seiko samlet al deres ekspertise inden for sportsure i en serie; Prospex. Seriøse ure til seriøs sport.

Fra 1.278 tidtagningsapparater i 1964 til pionerer inden for sports ur teknologi
I 1964 trådte Seiko ind på verdensscenen som officiel tidtager ved sportsbegivenheder, med en ny generation af tidtagere og måleudstyr, der satte helt nye standarder. En multisports serie af skærme, tidtagnings- og måleudstyr, som omfattede intet mindre end 1.278 apparater. Lige siden 1964 har Seiko været inspireret af de udfordringer, som sportens verden stiller til udviklingen af nye teknologier, nye materialer, nye funktioner og nye systemer. Prospex er det seneste resultat af denne lange tradition.

Perfekt tidtagning og pålidelighed på land, til vands og i luften
Ekstrem sport kender ingen grænser. Uanset om det foregår på land, til vands eller i luften vil en ekstrem sport entusiast kunne finde et Prospex ur, der kan leve op til udfordringen, og levere præcision og pålidelighed, selv under de vanskeligste forhold. Prospex er skabt til at præstere, og bygget til at holde.

Seiko - Diver - nyskabende tradition
Siden 1965, da Seiko producerede sit første dykkerur, har Seiko været førende inden for dette felt, der er et af de mest udfordrende for urmagere. Med opfindelser som harmonika urremmen og konstruktionen af en urkasse i to lag, har dykkerurene fra Seiko hævet niveauet for både sikkerhed og funktionalitet, til glæde for både professionelle og amatører verden over. Den internationale standard for dykkerure, ISO 6425, er udviklet på baggrund af Seikos egen standard.

Ydre specifikationer
Urkassen er konstrueret i to dele, der leverer maksimal sikkerhed mod stød. Hovedkassen er beskyttet af en ydre skal. Dybe hak i urkransen giver lettere betjening - selv med dykkerhandsker. Kronen og gangreserve knapperne har skrue beskyttelse, for at forhindre de betjenes ved et uheld.

Høj læsbarhed
Urskiven er designet med kun et formål:maksimal læsbarhed, selv dybt nede i havet, hvor sollyset ikke trænger ned. Timemarkeringerne er store, så fladen med lumibright belægningen er så stor og dyb som muligt. Viserne er ligeledes brede og lette af aflæse, og glasset er anti-refleksbehandlet safirglas, for maksimal styrke og minimal genskin.

Harmonika rem
Remmen i harmonika-formet design er en Seiko opfindelse, der kombinerer styrke med fleksibilitet. I dag er anvendeligheden af dette design blevet forbedret yderligere da Prospex remmene er udført i en ny type silikone, der er stærkere og mere holdbar, end de konventionelle remmaterialer.

 

 

Posted in serie By

SEIKO