Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Prospex Automatic 200m

25/10/2019 15.45

Seiko Prospex Automatic 200m


SEIKO PROSPEX 200M AUTOMATIC SUMO TREDJE GENERATION 

Prospex fra Seiko betyder "Professional Specification", og urene i denne serie er udviklet og produceret af fagfolk efter meget høje standarder. I år lanceres en ny og forbedret udgave af Sumo dykkermodellen hvor 6R15 urværket er erstattet af deres nyeste kaliber 6R35, der har intet mindre end 70 timers gangreserve.

Ikonisk ”Sumo” design

Den sorte urkrans er af aluminium har markante markeringer med slanke tal. Urkassens flotte linjer fremhæves af spillet mellem højglanspoleret og satinbørstet stål, der giver uret et skarpere udtryk. Urkransen og skruekronen har fået et mere enkelt design uden at det dog går ud over funktionaliteten. Intet under at Sumo er blevet en kultklassiker blandt fans verden over.

Skruebagkassen i børstet stål har naturligvis den ikoniske ”Tsunami” bølge som blankpoleret motiv. Uret er unikt med sine fede markeringerne på kransen, matte urskive og anti-refleksbehandlede safirglas, der gør det til et yderst funktionelt dykkerur.

Se hele Prospex kollektionen.

Seiko Lumibrite

 

Seikos LumiBrite

De upåklagelige timemarkører og visere er alle generøst belagt med Seikos LumiBrite®, kan lyse i mørket i timevis. Seiko har desuden også finjusteret lidt på kl. 12 markøren så den ser mere elegant ud.

Alt i alt er Sumo i mere end et årti stadig et af de bedste Seiko dykkerure til prisen. Det forbliver tro mod sin forgænger, og lever til fulde op til sin kultstatus med fremragende urkassedesign, urværk, og et unikt skivelayout. Uret lanceres i to farvevarianter i klassisk sort eller en smuk dyb grøn farve og begge med mat urskive og matchende urkrans.

Køb den sorte model     Køb den grønne model

 

SPB101_SPB103

 

Fabien Cousteau - partner for Seiko Prospex 

Fabien Cousteau, den fremtrædende opdagelsesrejsende og havmiljøforkæmper, er Seikos nye partner. Fabien har ligesom sin kendte bedstefar, Jacques-Yves Cousteau, dedikeret sit liv til udforskning af havene og til at fremme deres sundhedstilstand. Fabien er kendt for sine studier af hajer og for Mission 31 projektet, der er den længste videnskabelige ekspedition udført i 2014 over en 30 dages periode i Aquarius, som er verdens eneste undervandslaboratorium,
der er beliggende ud for Floridas kyst.
Fabien udfordrer os til at se på livet i havet med friske øjne og Seiko er stolt over at være en del af Fabiens eventyr og opdagelser – både i dag og i fremtiden. Seiko Prospex og Fabien Cousteau. Et partnerskab med et spændende potentiale.

 

Prospex_tvc 

 

Posted in Nyheder By

Seiko DK