Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Prospex dykkerure

29/10/2018 15.45

Seiko Prospex dykkerure


Prospex - testet til grænsen

Siden lanceringen af Japans første dykkerur i 1965 har Seikos innovative teknologi ændret de globale standarder. De stræber konstant efter bedre pålidelighed og sikkerhed for både professionelle og motionsdykkere.
I løbet af de sidste 50 år har Seikos dykkerure opnået stor anerkendelse fra professionelle dykkere, der værdsætter deres styrke, holdbarhed og præcision. Denne støtte er resultatet af de høje standarder Seiko har sat for design, produktion og ikke mindst omfattende ”real-world” test udført under dybt nede i havet.
Seiko arbejder fortsat på at udvikle dykkerure og andre sportsure, der kan præstere selv under ekstreme forhold. Urene i Prospex kollektionen har professionelle specifikationer til dem der vil have det bedste.

Se hele Prospex kollektionen.

Køb modellen.

Moderne genfortolkning af 1968 Automatic Diver Kassens konstruktion og det grundlæggende design på vores genfortolkning af Seikos 1968 Diver uret er tro mod originalen. De affasede sider betyder at uret sidder tæt og behageligt på alle håndled. Urskiven er redesignet med pilformet timeviser og spids minutviser og forskellige markører ved klokken 12, 6 og 9. Det giver god læsbarhed i dybet. Hardlex glasset er blevet opgraderet til safirglas. Hver en detalje er af høj kvalitet og med sin Zaratsu polering fremstår uret forfinet og skarpt.

Moderne genfortolkning af 1978 Quartz Diver Det der gør Seikos 1978 quartz diver unik er urkassens konstruktion. Indtil nu har det været svært at producere mindre versioner til hverdagsbrug såvel som under vandet, til motionsdykkere eller nybegyndere. Seiko har nu opfundet en teknik, der bibeholder den ydre beskyttelse og samtidig reducere tykkelsen på uret til blot 11,5 mm og diameterens til blot 46,7 mm, og har dermed skabt et ur der kan bæres til enhver lejlighed. Modellen fås i en elegant sort version eller en speciel PADI version i blå.

PADI special edition Seiko er officiel urpartner for PADI. For at hylde og promovere det partnerskab, har Seiko kreeret en speciel PADI version, der har PADI logo på urskiven og gravering på bagkassen. PADI er verdens førende sportsdykker uddannelsesorganisation. Med mere end 6.400 PADI dykkercentre og -resorts, og mere end 136.000 individuelle PADI professionelle rundt om i verden, kan man finde et PADI dykkerkursus næsten alle steder.

Seiko Prospex dykkerur SPB077J1

Fabien Cousteau - ny partner for Seiko Prospex 

Fabien Cousteau, den fremtrædende opdagelsesrejsende og havmiljøforkæmper, er Seikos nye partner. Fabien har ligesom sin kendte bedstefar, Jacques-Yves Cousteau, dedikeret sit liv til udforskning af havene og til at fremme deres sundhedstilstand. Fabien er kendt for sine studier af hajer og for Mission 31 projektet, der er den længste videnskabelige ekspedition udført i 2014 over en 30 dages periode i Aquarius, som er verdens eneste undervandslaboratorium,
der er beliggende ud for Floridas kyst.
Fabien udfordrer os til at se på livet i havet med friske øjne og Seiko er stolt over at være en del af Fabiens eventyr og opdagelser – både i dag og i fremtiden. Seiko Prospex og Fabien Cousteau. Et partnerskab med et spændende potentiale.

 

Prospex Fabien Cousteau Video SPB077J1

Posted in model By

Seiko DK