Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Prospex Save the Ocean

16/10/2019 15.45

Seiko Prospex Save the Ocean


Save the Ocean Special Edition 2019

Den store hvide haj, der er et fredet og fascinerende rovdyr, er inspirationen bag denne serie af specialudgaver. Denne populære hajart er til stedet i designet, skjult i det smukke bølgeformede mønster på de kraftfulde blå urskiver, og på sekundviserne i form at en halefinne.

Seriens tre modeller er certificerede „Divers“ med vandtæthed til 200m, men meget forskellige i design. Som det er typisk for Seikos dykkerure er det på papiret ret store ure, men på grund af de korte horn og grundige design sidder de virkelig godt på håndleddet.
2019 kollektionen består af en Solar Chronograph samt to automatik versioner i de populære design; "Samurai" og "Turtle".

Se hele Prospex kollektionen.

Seiko Prospex 'Save The Ocean Great White Shark Edition' Samurai 200M Automatic
Urkassens usædvanlige silhuet, der er kendetegnende for Seikos „Samurai“ modeller er det der giver denne model sit unikke udtryk. Det drives af Seikos automatik kaliber; 4R35, der har 21.600 slag pr. Time og mulighed for manuelt optræk. Værket har 23 lejer og en gangreserve på ca. 41 timer. Størrelsen er 43,8 mm i diameter og 12,8 mm i tykkelsen.

Seiko Prospex 'Save The Ocean Great White Shark Edition' Turtle 200M Automatic
En af de mest populære lanceringer fra Seiko i de seneste år er genfortolkningen af 6309 (år 1976 – 1988) – kendt blandt fans som „Turtle“. Det er ikke noget under at denne model er populær blandt Seiko og dykkerur samlere. Under den blå skive tikker automatikkaliberen 4R36, der har 21.600 slag pr. Time og en gangreserve på ca. 41 timer. Værket har 24 lejer. Størrelsen er 45 mm i diameter og 13.4 mm i tykkelsen.

Seiko Prospex 'Save The Ocean Great White Shark Edition' Solar Chrono Diver
Detaljer på chrono-versionen er naturligvis noget mere skjulte, fordi der er foregår meget på urskiven. Halefinnen der sidder på den lille sekundviser på 9 timer. Chronographens underskiver har samme hajgrå farve som de første 15 minutter på drejerkransen. Urværket, V175, er et quartzværk, der drives af lysenergi og har en gangreserve på op til 6 måneder. Urets størrelse er 43,5 mm i diameter og 13,8 mm i tykkelsen.

 


Prospex kollektionens succes begynder med havet. For at tilbagebetale sin taknemmelighedsgæld har Seiko startet et nyt projekt; Prospex Save the Ocean. Seiko har forpligtet sig til at arbejde for at bevare havmiljøet. Derfor vil Seiko donere en del af overskuddet fra vores Prospex Save the Ocean kollektion til beskyttelse af verdenshavene.

Prospex Save the Ocean special edition urene er skabt specielt til dette projekt, og er baseret på de populære modeller i Prospex kollektionen.

 

 

Posted in Nyheder By

Seiko DK