Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Pulsar Rally Limited editions

12/02/2019 08.23

Pulsar Rally Limited editions


Pulsar & M-Sport. Teamwork i aktion.

 Siden 2009 har Pulsar været urpartner for M-Sport Ford World Rally Team. Når de rejser kloden rundt for at konkurrere i denne anstrengende motorsport, bruger både kørere og mekanikere, Pulsar til at holde styr på tiden. I løbet af året kører Rally løbene fra januar i Monaco til november i Australien, og foregår i alle typer af terræn, fra snedækkede skovveje i Sverige til korsikanske hårnålesving. Det er den ultimative udfordring hvad angår fart, kontrol og driftsikkerhed.

Som hyldest til dette partnerskab har Pulsar designet en ny Solar Chronograph, der måler forløbet tid og har funktion for mellemtider. Uret drives af lysenergi, og har dermed ikke behov for batteriskift, og har desuden fire måneders gangreserve. Først og fremmest er denne nye Accelerator Chronograph bygget til at modstå de barske forhold på vejen. Det er vandtæt til 10 bar, og ridsefrit krystalglas. Urkassen er fremstillet i rustfrit stål og læderremmen har de karakteristiske sorte og blå M-Sport farver, der matcher skive og kasse.

Pulsar Accelerator M-Sport edition er limiteret til 1000 stk. på verdensplan. Hvert ur leveres i en specielt designet æske, der hylder M-Sport partnerskabet. I 10 år har Pulsar leveret præcis tid til M-Sport teamet. I dag er denne erfaring samlet i denne chronograph, der er designet til at præstere på højeste niveau indenfor motorsport. 

SE HELE KOLLEKTIONEN 

 

PZ5079X1 Solar opladningsfunktion Gangreserve indikator Dato Stålkasse Vandtæt til 10 bar Chronograph, måler op til 30 minutter i 1 sekund intervaller Mellemtid Vejl. udsalgspris: kr. 1.995,- Limiteret til 1.000 stk.

PZ5081X1 Solar opladningsfunktion Gangreserve indikator Dato Stålkasse Vandtæt til 10 bar Chronograph, måler op til 30 minutter i 1 sekund intervaller Mellemtid Vejl. udsalgspris: kr. 1.995,- Limiteret til 1.000 stk.

Blå limiteret Accelerator model

Sort/rød limiteret Accelerator model

Posted in Nyheder By

Pulsar