Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Prospex Samurai

23/03/2018 15.45

Seiko Prospex Samurai

 

Et stilrent og klassisk retro design som er en genfortolkning af ”Samurai” modellen fra 2004.

Prospex Automatic Diver's 200m er blevet testet af dykkeren og undervandsfotografen Lars Hovmark og her er hans anmeldelse af uret.

Uret er designet til brug ved flaske dykning og anden vandsport men også som hverdagsur. Envejs-drejekrans, stærk kasse og super selvlysende markeringer og beskyttet krone er nogle af de ting som gør uret til et stærkt dykkerværktøj. At det også kan bruges på stor dybde er måske ikke så vigtigt for os normale dykkere, hvor vi dykker til max 30-40 meter - men det er da fedt at vide, at uret er stærkt nok til 200 meter.

Jeg har haft uret med på et arbejdsprojekt i Indonesien, og brugt det både over og under vand. Uret er først og fremmest cool at se på med sit retro design, og det er rimelig afgørende for valg af et dykkerur for mit vedkommende. At det så også er stilrent og super robust designet, er helt klart en fordel når det er med på tur, hvor det uundgåeligt vil blive udsat for lidt at hvert.

Jeg har haft uret med ned til små 30 meter i 22-26 grader varmt vand - og det virker.

Dykkeruret er efter min smag lige så høj grad et flot hverdags ur som et praktisk værktøj - bare med et flot og klassisk design og et stærkt signal om min interesse og hvem jeg er som person. Noget af det jeg syntes er mest praktisk er automatik funktionen (dvs. at uret er selvoptrækkene med en stor lang reserve), så behøver jeg ikke bekymre mig om batteriskift - men mest af alt - så er det driftsikkert og et super godt back-up ur til min dykkercomputer.

Et klassisk, stærkt og praktisk ure som tåler lidt af hvert... og så gør det jo ikke noget, at designet er stilrent, retro og praktisk. Uret er helt klart et godt valg, når du skal ud at dykke og gerne vil vise verden hvem du er.

Lars Hovmark - Undervandsfotograf og designer på bladet Sportsdykkeren. 

Seiko Prospex dykker

Tags:

Posted in model By

Seiko DK