Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Tommy Hilfiger Summer-Spring 2020 - herreure

12/02/2020 13.59

Tommy Hilfiger Summer-Spring 2020 - herreure

 

Tommy Hilfiger Watches Spring Summer Collection 2020

 

Alsidig herrekollektionen - maritim og moderne

Denne sæson er en samling af ikoniske ure med stållænker, læder- og silikoneremme. De klassiske maritime design inklu­derer en marineblå, halvblank urskive med en sporty urkrans i rød og blå og urkasse i stål med monokrome sidestykker.

Forårskollektionen omfatter maskuline ure i ikonisk Tommy Hilfiger design. 

 

TIMELESS TIMEPIECES
Rustikke detal­jer, der sætter en moderne twist på tidløse klassikere er kendetegnet for denne sæson. Den blå og røde urkrans på dette ikoniske Tommy Hilfiger ur et absolut hit i denne kollektionen.

MODERN SPORT
De moderne design omfatter HILFIGER-prægede silikone­remme i Tommy farver, kombineret med urkasser i sort eller gunmetalfarvet. Remmene har de koniske Tommy Hilfiger striber på siden af remmen.

SIGNATURE CLASSICS
Maskuline armbånd i flettede læder, findes i de klassiske farver såsom sort, brun og marineblå, alle sammen med Tommy Hilfiger logo detaljer og stållås.

 

KLASSISKE STYLES De mørkeblå farve er et kendetegnet for Tommy Hilfiger brand. Den blå farve er altid at finde i detaljen hos Tommy Hilfigers ure. Hvad enten det er en dyb mørkeblå urskive, en IP - Ion Plated lænke eller på de slanke visere.

CHRONOGRAPHER & MULTIFUNKTION Kollektionen er både bestående af klassiske ure, men også ure med chronografisk funktion og multifunktion. Tommy Hilfiger har fundet koden til at kombinere maskulint design sammen med en funktionalitet som er brugbar for alle.

IKONISKE DETALJER Rustikke læderdetaljer, der sætter et moderne twist på tidløse klassikere. Både på urene og armbåndene i denne sæson kan de små Tommy Hilfiger detaljer spottes. Detaljer som er med til at understrege Tommy Hilfigers ikoniske brand.

Se uret

 

Posted in Presse By

Tommy Hilfiger Watches DK