Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

BOSS Women - FW2020

06/10/2020 12.11

BOSS Women - FW2020

 

En hyldest til livets uforglemmelige øjeblikke

 

Efterårsnyhederne fra BOSS Watches følger livsstilmærkets mantra og har designet en smuk kollektion af dameure, der signalerer kvindelighed, sexethed, uafhængighed og elegant stil. For modige kvinder med en selvsikker stil.

 

SIGNATURE - Elegant og glamourøs
Den nye BOSS Signature-kollektion har en perfekt balance mellem elegance og glam. Uanset om du tilføjer lidt shine til dit powersuit eller lidt glamour til aftenlooket, kombinerer Signature-uret pared-back stil med feminin charme.
Kollektionen har et unikt og karakteristisk element, den snoede bjælke, som på hver indeks og i lænken, og tilfører uret et ekstra feminint udtryk takket være sine buede linjer.
En glitrende urkrans besat med Swarovski® krystaller gør det til et stilstatement, uanset om den bæres alene, eller i kombination med smykker for et virkelig glamourøst look.

PRIMA - hendes første valg
Rene linjer og en ultra tynd urkasse giver Prima kollektionen sit elegante arkitektoniske udtryk. Et lysreflekterende dameur med multifunktion, der udstråler femininitet. Urskiven med strålemønster er omkranset af mikro-pavé krystaller fra Swarovski komplementerer lænken, der har både børstede og blankpolerede elementer.

HERA - sporty & chic
HERA kollektionen har taget designet fra et klassisk herreur og genopfundet det til BOSS kvinden, med sin helt egen stil. Begge modeller i serien har multifunktion og urkransen er tæt besat med glitrende Swarovski krystaller for et ekstra feminint udtryk. Ultra elegante farvekombinationer til den selvbevidste kvinde.

 

Se alle de nye dameure fra BOSS Watches her.

 

Posted in Presse By

BOSS Watches