Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

BOSS Men - FW2020

06/10/2020 12.11

BOSS Men - FW2020

 

BOSS Watches - klædt på til succes!

 

Den nye efterårskollektion følger livsstilmærkets mantra og har designet en flot serie af herreure, der udstråler maskulinitet, sexethed, uafhængighed og succes. For ambitiøse mænd med drive og stil.

<p="text-align: left;">

SKYMASTER - mod nye eventyr

Skymaster er designet til den moderne mand med mod på nye eventyr. Den forener moderne detaljer med en tidløs æstetik, denne kronograf vil følge dig på nye oplevelser med stil.

Skymaster fås i en bred vifte af forskellige farve- og materialekombinationer. Et moderne business ur med meshrem og urkasse i mørkegrå IP eller gulddublé. Det maskuline design, der er skabt til enhver mand, der elsker nye udfordringer hver dag.

GLOBETROTTER - et sporty statement

Globetrotter kombinerer form og funktion i et nyt bud på et dykkerur, med nutidige farver og materialer. Med inspiration fra den righoldige historie af maritime ure, er kronografen udstyret med en roterende reflektorring, der kan indstilles til at tælle ned de næste 20 minutter ved at dreje kronen øverst til venstre på urkassen. Uret er vandtæt til 10 ATM.

Uret har en markant lænke eller en sporty integreret rem i glat og struktureret silikone. Hvert design er et stærkt statement på håndleddet af enhver mand, der bærer det.

INTEGRITY – til enhver mand med karakter

Med denne kollektion vil BOSS Watches hylde manden som karakteriserer sig selv som stærk, principiel og fokuseret. Det er en moderne fortolkning af den klassiske chronograph, som på bedste vis komplementerer et business suit.

Urene i denne kollektion findes i stilfuldt stål, maskulint sort eller elegant guld. De rene linjer på urkassen, med de slanke visere, giver urene et minimalistisk og moderne udtryk.

 

 Se alle de nye herreure fra BOSS Watches her.

 

 

Posted in Presse By

BOSS Watches