Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

BOSS Women - FW2019

02/10/2019 12.11

BOSS Women - FW2019

 

En hyldest til livets uforglemmelige øjeblikke

 

De mest uforglemmelige øjeblikke husker vi resten af livet. Det er disse stunder, der har været inspirationen til damekollektionen Infinity fra BOSS Watches. Det er den perfekte forening af skønhed og enkelhed, som vil stråle på håndleddet af kvinden, der bærer det på hendes livs rejse. Det elegante ur passer til alle lejligheder; fra hverdag til en aften i byen, takket være sin glitrende ramme af Swarovski® krystaller.

 

Se hele kollektionen

 

 

 

Infinity
De to BOSS Infinity-modeller har begge tone-i-tone-design, i rosaguld- eller gult guldfarvet stål. Swarovski® krystalkanten tilføjer et strejf af feminint glitter til det iøvrigt rene og diskrete ur. Asymmetrisk placerede underskiver, slanke visere og indekser er med til at skabe et unikt og uendeligt alsidigt look.

Marina Business
Fra Portofino til Marbella til St Barts er den maritime livsstil en selvfølge i nogle af verdens mest imponerende smukke og eksklusive steder. BOSS Marina-kollektionen fanger romantikken fra havet i et udvalg af ure, der er perfekt parret med et klassisk weekendlook, ligeså godt som med et mere elegant forretnings- eller aftenoutfit. Uret har poleret og børstet stållænke, samt buede kanter giver urskiven et unikt sofistikeret look. Elegant urskive med tre visere, karakteristiske indeksmarkeringer og BOSS-logoet.

Twilight
Et ægte glamourstatement. BOSS Twilight er en helt igennem feminin kollektion, der hæver og komplimenterer dit aftenoutfit. Den er rigt prydet med krystaller på urskiven for en glitrende effekt, strålende elegance og karakteristisk stil. Unik og feminin signatur ur pyntet med en blanding af sommerlige farver og minimalistiske linjer i moderne nuancer.

 

Posted in Presse By

BOSS Watches