Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

BOSS Women - SS2020

23/02/2020 12.11

BOSS Women - SS2020

BOSS Watches summper/spring 2020

 

En kvindes stil er hendes underskrift. Uanset om du tilføjer lidt shine til dit powersuit eller lidt glamour til aftenlooket, kombinerer den nye kollektion fra BOSS Watches elegance med feminin charme.

 

De to serier i denne SS2020 kollektion er bestående af to serier; Signatur kollektionen og Purity kollektionen. Begge serier er smukke og tidløs design, som passer til ethvert outfit, som gør at de vil blive værdsat af enhver kvinde i år mange fremover.

Alle urene findes i både stål og stål m/coating i gulddublé og med Swarovski® krystaller. Kollektionen er virkelig en fryd for øjet og et absolut must-have i denne sæson.

 

ELEGANT OG GLAMOURØS: BOSS SIGNATURE KOLLEKTION

 

Det karakteristisk element ved disse to ure i BOSS Signature kollektionen er den snoede bjælke, som på hver indeks og i lænken, og tilfører uret et ekstra feminint udtryk takket være sine buede linjer.

Urkasse og lænke findes i to klassiske farver ‐ guld farvet IP og stål, med en tone i tone urskive og timemarkeringer. Urkransen er omfavnet med Swarovski® krystaller, som er med til at give urene den perfekte balance mellem elegance og glam.

 

Se urene her

TIDLØS ENKELHED: BOSS PURITY KOLLEKTION

 

BOSS Watches Purity kollektionen er ren og enkel i sit udtryk. De glitrende Swarovski® krystaller markerer timeindekserne, der i kombination med farvevalget udstråler smart femininitet.

Med et armbånd i mesh og en poleret urkasse er dette elegante multifunktionsdesign med ugedag og dato underskiver, legemliggørelsen af, at less is more.

 

Se urene her

-

 

Se alle dame urene fra Boss her

Posted in Nyheder By

BOSS Watches