Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 52 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

BOSS herre - SS2020

20/02/2020 12.11

BOSS herre - SS2020

 

BOSS Watches summer/spring kollektion 2020

 

Tiden går, værdier varer ved. Den nye kollektion fra BOSS Watches hylder en individuelle, karakterstærke mand som tør skille sig ud fra mængden.

Ur kollektionen er blanding af elegant snit og styles i forskellige udgaver med både børstet og poleret stål eller gulddouble, men også læderremme er populære i denne sæson. 

Alle med det tilfælles at de kan bruges til både et klassisk business suit eller til at pifte hverdags outfittet op. Boss har fremhævet detaljerne på modellerne i sommerkollektionen, og urene spænder mellem det klassiske design til nyfortolkede, moderne designs.

SKYMASTER - til den moderne eventyrer

The sky is the limit ‐ Skymaster‐kollektionen er designet til den moderne mand med mod på nye eventyr. Urene i kollektionen er designet med trendy detaljer og tidløs æstetik. De balancerer perfekt mellem det klassiske og moderne udtryk i forskellige kombinationer.

 

Urene findes med en mat skive i sort, blå eller grå, har datofunktion og tre små chronographskiver, der er asymmetrisk placeret. To Trykknapper og en krone fuldender det maskuline design, som gør urene til det perfekte accessoires.

 

PEAK - kollektionen skiller sig ud fra mængden

Denne kollektion henter inspiration fra ikonisk herretøj, som er designet til manden der tør skille sig ud fra mængden. Kendetegnet for denne kollektion er et elegant snit i de fineste materialer. Detaljer og en ren, arkitektonisk form sikrer, at hvert eneste ur i kollektionen oser af selvtillid og maskulinitet.

 

En minimalistisk urkasse med kantede horn, krystalglas og en mat urskive med tre overlappende underskiver, gør denne kollektion af kronografer til den perfekte finish til et skræddersyet look.

INTEGRITY – til enhver mand med karakter

Med denne kollektion vil BOSS Watches hylde manden som karakteriserer sig selv som stærk, principiel og fokuseret. Det er en moderne fortolkning af den klassiske chronograph, som på bedste vis komplementerer et business suit.

 

Urene i denne kollektion findes i stilfuldt stål, maskulint sort eller elegant guld. De rene linjer på urkassen, med de slanke visere, giver urene et minimalistisk og moderne udtryk.

 

Se alle Boss urene her

Posted in Nyheder By

BOSS Watches