Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

HUGO Men - FW2020

03/11/2020 12.11

HUGO Men - FW2020

 

Express yourself #iamHUGO

Lev i nuet. De nye HUGO ure kombinerer minimalisme og maksimalisme med legende lethed. Designet er progressivt & moderne, og giver plads til at du kan skabe din egen kreative stil og et personligt udtryk. #iamHUGO

 

HUGO Watches for et autentisk indtryk.

Det er fashion-forward statement ure, der passer til dit håndled og din personlighed.
HUGO kombinerer unge klassiske styles med smart og sporty tøj, der skaber et progressivt look, som både er afslappet og stilfuldt.
Et bredt udvalg af forskellige førsteklasses materialer, farver og iøjnefaldende stilarter af remme, bezler og urskiver samt ekstraordinære detaljer tilfører et moderigtigt udtryk, der gør HUGO til mærket for individualister, der går efter et personligt udtryk.

 

# CHASE
Denne kollektion er en påmindelse om, at man skal turde leve livet og det leves bedst højrøstet. Helt centralt for designet af denne serie af multifunktionelle ure, er urskiven med signaturdetaljer, der understreger mærkets DNA. Designet med en grafisk, struktureret overflade og en reflektorring kombineret med en urkrans, har urskiven et kontrastfarvet indeks klokken tre og HUGO branding.

#LEAP
Spring ud i det. Inspireret af HUGO mandens risikovillighed, er LEAP kollektionen sammensat af en række multifunktionelle ure i et dristigt design. En iøjnefaldende kombination af forskellige designelementer som en urskive med store timemarkering, farvede små skiver og kraftige visere. Urskivens forskellige strukturer fremhæver indikatoren for ugedag ligesom de kontrastfarvede skruer der er indgraveret med bogstavet H.

#TWIST
Skift perspektiv. Opdag noget nyt. Udforsk en anden vinkel. #TWIST-kollektionen omfatter tre innovative ure med uventede detaljer, der understreger mærkets ønske om at skubbe grænserne.Hver urskive har en unik kombination af underskiver. Den første giver et glimt af den indre mekanik på datoværket, mens den anden har en mere teknisk udtryk, og den tredje er designet som en miniature vinylplade der refererer til HUGOs partnerskaber i musikkens verden.

 Se alle de nye ure fra HUGO Watches her.

 

 

Posted in Presse By

HUGO Watches