Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko 5 Sports Naruto Boruto kollektion

16/12/2020 14.12

Seiko 5 Sports Naruto Boruto kollektion


Seiko 5 Sports møder NARUTO & BORUTO.

Seiko 5 Sport, der blev lanceret for første gang i 1968 og relanceret i 2019, har i over et halvt århundrede leveret en bred vifte af holdbare og pålidelige mekaniske ure til urelskere i alle aldre. Nu lanceres der seks nye Seiko 5 Sports-kreationer inspireret af to førende japanske animationsserier, NARUTO og BORUTO. NARUTO blev først vist i Japan i 2002 og blev derefter introduceret i udlandet, og har lige siden fascineret fans over hele verden. BORUTO er efterfølgeren til serien og handler om Narutos søn, Boruto Uzumaki, hvis eventyr fortsætter den dag i dag.
Hver af de seks kreationer fanger begge tegnefilms centrale karakterer: Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee, Gaara fra NARUTO og Sarada fra BORUTO. Kollektionen vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere samt her på webshoppen fra december 2020 i et begrænset antal; 6.500 stk. pr. model.

Naruto_Boruto_boks  Urværkerne har alle Seikos afprøvede og pålidelige automatik kaliber; 4R36 med 24 lejer, med manuelt optræk og 41 timers gangreserve. Alle er vandtætte til 10 bar og har gennemsigtig bagkasse. Hvert ur leveres med en boks, der er inspireret af Earth and Heaven skriftrullerne fra Chunin-eksamenerne, en eksamination, der bruges til at teste en junior Ninjas færdigheder.

 

NARUTO
Designet på dette ur gengiver Narutos ikoniske Ninja-outfit, og den slidte urkrans og urkasse afspejler den hårde træning, der kræves for at blive en Hokage. En titel, der tildeles lederen for Hidden Leaf Village, hvor Naruto hører hjemme. Pladen på urkransen er designet efter hans pandebeskytter, der er indgraveret med symbolet på hans landsby. Hans ikoniske Jutsu (Ninjateknik) “Rasengan” er inspirationen bag urskivens spiralformede mønster. De ni orange indekser antyder de ni haler, der er forseglet i sig selv, mens indekset klokken 12 repræsenterer det vedhæng, han arvede fra Tsunade, en senior Hokage i sin landsby. Uzumaki-klanens Kamon eller det japanske emblem, der bruges til at dekorere og identificere en person eller familie, er trykt på bagsiden af urkassen.

ROCK LEE
Farvekombinationen minder om Lees jumpsuit og benvarmere. Urkransen reflekterer på den ene side bandagerne i hans arme og lår, og på den anden side 'De otte indre porte', hvoraf Lee havde formået at åbne op til den femte port for at opnå den ekstraordinære 'Skjulte Lotus'. På bagsiden er kanji-tegnene, der betyder 'Mod', ligesom de findes på hans tunge ankelvægte.

SASUKE UCHIHA
Narutos ven og rival, Sasukes karakter er fanget i hver detalje på dette blå ur. Hans varemærke Jutsu ''Chidori'' afspejles i urskivens mønster, hvor Jutsus håndskilt er diskret fremhævet klokken et, tre og otte. Den vandrette linje på Hidden Leaf Village-symbolet på urkransen repræsenterer aret markeret på hans pandebeskytter af Naruto, og urkronen er indgraveret i klanens unikke '' Sharingan '' tegn. Bag på urkassen er Uchiha Clanens Kamon påtrykt.

 

SARADA UCHIHA
'Fire Style: Fire Ball Jutsu' som Sarada har arvet fra sin far Sasuke, er gengivet på den røde urskive. Det eneste tomoe-mærke ved klokken 5 indikerer, at hun stadig er en ung ninja i træning i færd med at forbedre sin ''Sharingan''. Den tofarvede urkrans er symbol for, hvordan hun har arvet både sin far Sasuke og hendes mor Sakuras egenskaber som en Ninja. Uchiha-klanens Kamon er trykt på både urkransen og bagsiden af urkassen.

GAARA
Den brune kasse og det pressede mønster på urskiven er inspireret af sand, og kanji-tegnet for ''kærlighed'' klokken et, der bringer Gaara og 'One-Tailed' inden i ham til live. Mønsteret er inspireret af mærket på hans kar ses både på urskivens ring og bagpå urkassen.

SHIKAMARU NARA
Shikamarus 'Shadow Possession Jutsu' afspejles perfekt i urskiven på dette ur. Den sorte farveskala med grønne nuancer og den meshlignende urskive afspejler karakterens påklædning. Indeksmarkeringerne på urskiven er designet i samme form af hans yndlings Shogi-spillebrikker, og urkassens bagside bærer Nara Clan's Kamon.

Posted in Presse By

Seiko DK