Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar

02/01/2020 09.27

Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar

SEIKO KINETIC PERPETUAL CALENDAR

I et Seiko Kinetic Perpetual er skønhed forenet med funktionalitet. En smuk klassisk mekanisk evighedskalender er kombineret med et Kinetic urværk, der drives af bevægelse. Resultatet er et ur med uendelig kvarts præcision som er selvkørende i op til 4 år, når det ikke bæres.

Kinetic Perpetual er det seneste tilføjelse til Kinetic Auto Relay serien. Udover fire års gangreserve, leverer det automatisk præcis og øjeblikkelige datoskift hver dag, uanset om måneden har 31, 30 eller 28 dage – eller det er skudår.
Dette state-of-the-art ur indeholder en ekstrem lille ultrasonic motor, der er en uventet sidegevinst fra et teknolo¬gi projekt hos Seiko Epson, der havde som opgave at bygge den mindste flyvende robot. Kinetic Perpetual er topmodellen i deres unikke Kinetic kollektion.

Denne kaliber er en sejr for klassisk urfremstilling og moderne mikroelektronik. Med sine 232 dele - næsten det samme antal som prestigefulde mekaniske kronografure - og verdens mindste ultralydsmotor, blot 0,4 mm tyk, har Kinetic Perpetual kaliberen sat nye standarder for ure med evighedskalender.

Kinetic Auto-Relay
Kaliberen omfatter også Seikos unikke Kinetic Auto-Relay-teknologi. Med Auto Relay fungerer uret normalt i 6 måneder på fuld opladning, selvom det ikke bæres, hvorefter det går i "dvale ”-tilstand i op til fire år. Kalenderen viser fortsat den korrekte dato, måned og år, men viserne stopper for at spare energi, indtil uret atter tages på - så indstiller viserne sig automatisk til det rigtige klokkeslæt.

 Se alle Kinetic Perpetual modeller

Kinetic kaliber illustration         

 

 

 

Kaliber specifikation (Kaliber 7D48)
Drives af din bevægelse
Evighedskalender - korrekt til år 2100
24 timers viser
Måneds viser
Skudårsskive
Strømbesparende funktion
Time Relay system der bevarer nøjagtig tid i op til 4 år (når uret er fuldt opladt)

Posted in model By

Seiko DK