Bulova Lunar Pilot Chronograph 96B251

Dette ur er perfekt til manden, der går op i høj kvalitet og et klassisk design. Uret har en urkasse udført i rustfrit stål og en yderst behagelig nylonrem, som matcher den sorte urskive. Urskiven måler 45 mm. i diameter, og så er kransen udstyret med et tachymeter, der bl.a. kan bruges til at måle fart. De 3 flotte kronografer fuldender uret.
Bulova skrev rumhistorie den 2. august 1971. Under Apollo 15-missionen blev en månepilotkronograf, tilpasset til månens forhold af Bulova-ingeniører, båret på månen. Nu skriver Bulova historie igen med specialudgaven Lunar Pilot Chronograph, opdateret med deres eksklusive højtydende kvartsværk med en frekvens på 262 kHz for uovertruffen nøjagtighed, der fortsætter en historie med præcisionstid.
Funktionerne inkluderer super-lysende visere og markører, anti-reflekterende safirglas, tachymeter og kalender, alt sammen anbragt i en sandblæst solid 316L urkasse af rustfrit stål i kirurgisk kvalitet i sølvfarvet med sort urskive. To udskiftelige remme er inkluderet – den ene er et tekstureret sort læder; den anden, en sort nylon med en nubuck læder patch, der fejrer datoen for mission (DOM) som 08021971. Uret kommer i en pæn uræske som også inkluderer et ægthedscertifikat.

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221700194223406 Kategorier , ,