Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar 010-02776-15 - Man - 42 mm - Smartwatch - Digitalt/Smartwatch

Oplev den avancerede og yderst holdbare topmodel fra Garmin – Fenix 7 Pro.
Nyd hver time med avancerede træningsfunktioner, sundheds- og velværeovervågning hele døgnet og op til mere end en måneds batteritid med Power Sapphire urglas med indbyggede solopladning, samt en robust urkasse, der er designet til at holde.
Denne nye model kommer med en indbygget led-lommelygte med variable lysintensiteter og et rødt sikkerhedslys, som øger din opmærksomhed, når du træner i mørke og kan give praktisk belysning, når du har brug for det. Stroboskoptilstand matcher tilmed din løbekadence.
Garmin er en af de bedste til at måle og tracke din sundhed. Nogle af de vigtigste ting, som kan nævnes er:
Morgenrapport – Få et overblik, der kan tilpasses, over din søvn, træningsoverblik, HRV-status, vejret med mere, så snart du vågner.
HRV-Status – Få en bedre forståelse af din generelle sundhed, restitution og træningspræstation, mens du sover.
Håndledsbaseret puls – Uret måler hele tiden din puls2 for at hjælpe dig med at måle, hvor hårdt du arbejder under aktiviteter.
Pulse OX Sensor – Registrer din iltmætning i blodet, mens du er vågen eller sover, og få viden om, hvordan du tilpasser dig højden.
Søvnovervågning og søvnscore – Forstå din krops restitution med søvnscore, som er en oversigt over dine søvnstadier og detaljerede insights til forbedring af søvnkvalitet.
Jetlagvejledning – Hjælper med at minimere virkningerne af jetlag med vejledning om lyseksponering, søvnplan og motion.
Body Battery energiovervågning – Hold øje med din krops energiniveau for at finde de bedste tidspunkter til aktivitet og hvile1.
Stressregistrering – Find ud af, om du har en rolig, afbalanceret eller stressende dag.
Øjebliksbillede af helse – Log en 2-minutters session for at registrere vigtige sundhedsstatistikker, og opret derefter en rapport, som du kan dele med din læge eller lignende
Højde- og varmeakklimatisering – Se hvordan du opretholder den aktuelle højde eller varme baseret på dine helsemålinger.

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221702108722489 Kategorier ,