Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Herreure

Herreure – ure til mænd
Uanset om du søger et lækkert herreur til at matche dit outfit eller er mere interesseret i funktionalitet og avancerede urværker, er uret med til at signalere personlighed og stil, og nok det mest udbredte accessoires til mænd.

Du finder et stort udvalg af spændende ure til mænd hos ur-specialist.dk, der spænder fra sporty dykkerure fra Seiko med avancerede specifikationer til designerure fra Tommy Hilfiger og BOSS Watches og klassiske herreure, der er et perfekt match til dit businesssuit.

seiko watches   pulsar watches   Lorus watches Boss watchesBoss orange watches  Hugo Watches   Tommy Hilfiger watches   Tommy Hilfiger    Jacques Lemans

885 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

885 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Herreure i høj kvalitet og flot design

Et flot herreur er et must til den stilbevidste mand. Men også til den praktiske og kvalitetsbevidste herre. Ur Specialist forhandler et væld af flotte herreure. Hos os finder du derfor let et smukt eller praktisk ur, der matcher lige din personlighed og smag. Vi fører populære og trendy mærker som BOSS Watches, Tommy Hilfiger, Seiko, Pulsar, Lorus og Jacques Lemans. Uanset om du er til det meget praktiske og rustikke eller det virkelig fine og stilfulde look, så finder du et godt bud i vores webshop. Alle ure er naturligvis ægte, i høj kvalitet og med et gennemført design. 

Funktionelle ure til mænd 

Funktionelle ure er noget, rigtig mange mænd går efter. Det skal være praktisk og kunne bruges på det fysiske job, hvor man bliver lidt beskidt. Til sport eller under vand. Vores sortiment byder på flere funktionelle herreure, der blandt andet er vandtætte eller med stopursfunktion. Opdag alt fra et ur med militærgrøn silikonerem til et med hardcoated stålkasse. Vi byder på mange ure, der lever op til dine praktiske behov i hverdagen. 

Luksuriøst armbåndsur herre

Et herre armbåndsur kan også være en del af din livsstil og dit personlige look. Herre ure kan nemlig udstråle selvtillid og fuldende det perfekte businessman outfit. Sådanne stilfulde ure har vi også mange af i vores sortiment. Vores mere luksuriøse ure er udført i alt fra klassisk stål i sølvfarve og lækre læderemme til flot IP. Designs er der adskillige af, om du er det til enkle og tynde ur, det brede og markante, eller det med led eller rem. Der er et utal af muligheder. 

Eksklusive mande ure til gave

Drømmer du om at forkæle manden i dit liv? Se blot nærmere på vores udvalg af smukke og gennemførte ure i populære designs. Du finder helt sikkert en flot model, som vil bringe stor glæde til fødselsdag eller jubilæum. 

Dine fordele ved at shoppe eksklusive ure hos er:

- Vi er autoriseret forhandler af mange kendte brands

- Vi er Danmarks største urkæde - med 44 butikker og webshop

- Vi sender dit ur gratis og tilbyder også fri retur

Det skal være nemt at shoppe eksklusive ure til mænd, uanset om du køber online eller i butik. Derfor kan gaven eller uret til dig selv altid returneres, hvis det ikke faldt i din smag. Med vores brede sortiment finder du helt sikkert et andet ur, der gør!