Jaguar J884/1 - Man - 41 mm - Analog - Kvarts - Safirglas

Hvis du er på udkig efter et stilrent og minimalistisk herreur, er dette ur måske noget for dig? Her får du et kvalitetsfyldt herreur i et gentle design. Herreuret kommer i et klassisk ståldesign og med en kvalitets læderrem, som spiller godt sammen med den lyse urskive. Herudover får du et ur, som er vandtæt ned til 100 meter. Endeligt er herreuret også udstyret med datovisning samt tre kronografer, som giver en masse detalje til uret.
Værd at nævne for denne model:
Uret er Swiss Made, hvilket inden for ur-verdenen betyder, at uret er udført i høj kvalitet. Det betyder dermed også, at uret opfylder visse højkvalitetsstandarder i form af schweizisk varemærkelov.
Glasset på dette ur er udført i safirglas, som i hårdhed rangerer lige under diamant. Det betyder derfor også at glasset er utrolig slidstærkt og resistent overfor ridser.
Urets materiale er udført i 316L kirurgisk stål.
Kvaliteten og den schweiziske præcision af Jaguar-mærket er synonymt med ekspertise og opfylder kravene fra en connoisseur af fint urmageri. Dermed får du altså her et herreur, der udover sin høje kvalitet, også passer til enhver anledning.

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221702088476855 Kategorier , ,