ORIS Aquis Date Pro CAL. 400 01 400 7767 7754-07 426 64BTEB - Man - 49 mm - Analog - Automatisk - Safirglas

Oris Aquis Pro er den store stygge storebror til den ellers velkendte og slanke Aquis Date. Aquis Pro er et ur der er lavet til det ekstreme, og alle dele hvor man har en forventning til materiale og evne, har fået et ordentlig spark i bagen på den teknologiske højfront. Med sine 49,5mm i diameter, sorte urkasse i titanium med gummibelagt bezel, sikkerhedslås på drejekrans, vandtæthed til 1000m, SuperLumi-Nova, silikonestrap med ekstra lås i spændet, og svært tydelige markeringer, er der ingen tvivl om at Aquis Pro er et ur til de mest seriøse dykkere – eller bare dem der virkelig elsker store ure der kan det hele.
Oris Aquis Date er en af Oris mest velkendte modeller, og Cal. 400 bygger på det tidligere Sellita urværk der nu er betydeligt opgraderet og har 120 timers gangreserve, alt sammen i en meget kompakt og smuk urkasse. Calibre 400 urværket er i øvrigt meget mere restistent overfor magentisme end tidligere da man har brugt andre materialer, og er Oris’ “in-house” urværk, der skal overtage efter ref. 110 til 115 med deres kendte “High-Mech” varemærker (Den mest markante er den røde indsats i optræksrotoren som kan ses gennem glasset). Tidligere Aquis modeller udgår dog ikke, så til den lidt mere prisbeviste er der stadig rig mulighed for at købe Aquis Date med ref. 110 til 115 eller 733.
Oris Aquis Date er selve essencen af Oris som mærke, hvorfor det giver god mening at Pro udgaven også er udstyret medæmiere det nye in-house Calibre 400. Med sine 120 timers gangreserve, 30ATM, spektakulære sunburst skive, og keramisk inlæg i bezel, er der tale om et suverænt urværk til en meget fornuftig pris. Uret har også 10 års garanti fra fabrikken, og holder tiden meget godt i løbet af en fem dages cyklus, selvom det påvirkes af magnetisme, trykændringer og normalt brug i mellemtiden.
Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af Oris Aquis ure, så du kan finde din favorit hos os!

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221700194156908 Kategorier , ,