Oris Artelier Caliber 111 11177004061LS

Oris Artelier Caliber 111 er et unikt luksuriøst herreur der kommer direkte fra Schweiz, urverdenens Mekka. Uret her er et bevis for Oris tårnhøje kvalitetsure, og kommer her i et stilrent design med en pænt udformet urkasse i rustfrit stål, en flot urskive i sølvfarve med kronograf, day funktion samt et flot gangreserve-display som viser hvor lang tid urets automatiske urværk har igen før det skal på armen og i bevægelse. Uret er et swiss made ur, og har derfor hele 240 timers gangreserve, hvilket vil sige at urets kvalitetsurværk kan holdes i gang 10 dage uden at blive båret.
Uret måler 43 mm i diameter, har super-luminova på viserne, og er derudover vand resistent til 3 atm, hvilket vil sige at uret ikke tåler vand da det er et dress ur, men godt kan tåle vand i minimal grad f.eks. i form af regndråber mm.
Uret kommer med en flot blå/grå højkvalitets læderrem, er udsmykket med 40 flotte juveler i hhv urskiven samt i det flotte automatiske urværk, som kan ses gennem den gennemsigtige bagkasse.
Uret har som standard to års garanti, men du kan via “MyOris” gratis forlænge garantien til 5 år.
Alt i alt et luksuriøst, unikt herreur fra Schweiziske Oris, som helt sikkert vil gøre sig godt til i din samling af Premium-Ure.

Yderligere information

Brand

Gender

male

Merchant

Ditur

Varenummer 11221702108582268 Kategorier , , ,