Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Pulsar Herrure

Pulsar – Vis din personlighed

Pulsar er holdbare ure med nyskabende og iøjnefaldende design. Deres slogan ”Tell it your way” er baseret på erkendelsen af, at vi alle er unikke individer, der udtrykker vores personlige stil, igennem vores valg af ur. Hos Pulsar finder man både sporty chronographer der er udviklet i samarbejde med M-Sport Ford World Rally teamet samt klassiske herreure. Pulsar er en del af SEIKO Watch Corporation, og kvaliteten er derfor i top.

25 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

25 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pulsar herreur giver dig personlighed

Pulsar ure til mænd er kendetegnet af et iøjnefaldende design. De kom først på markedet i 1972, hvor de blev kendt som de første med LED ure. Lige siden har de lanceret nye kollektioner, der i takt med deres tradition er individuelle, særprægede og enhver herres musthave. Urenes designs er alt fra enkle og klassiske til moderne og sporty. I vores sortiment finder du ure med blå skive, rem i guldmetal, siliconerem, grøn skive, sort læderrem eller en praktisk stofrem. Pulsar urene er en del af Seiko Watch Cooperation - men er at finde i den billigere ende af prisskalaen, når det kommer til eksklusive herreure. 

Autoriseret forhandler af Pulsar herreure

Ur Specialisten er officiel forhandler af Pulsar ure herre. Det betyder, at du altid kan regne med kvalitet og service. Desuden bliver uret leveret i en original æske med vedlagt garantibevis. Når du køber dit nye ur fra Pulsar hos os, kan du derfor trygt regne med, at uret er ægte. 

Pulsar er et brand, der byder på mange spændende herreure. Brandets slogan 'Tell it your way' kommer virkelig til sin ret. Du finder altid et smukt ur, der kan udtrykke netop din personlige stil. Om du er ham, der sidder på kontoret og skal have et stilrent ur, der matcher din moderigtige skjorte. Eller du er ham den sporty, der vil have et praktisk og holdbart ur i funktionelle materialer. 

3 års reklamationsret hos Ur Specialisten

Med dit Pulsar ur får du 1 års ekstra reklamationsret oveni de obligatoriske 2 år. Vi giver dig desuden gratis fragt og fri returret - og en uovertruffen service i vores 44 butikker