Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Seiko Herreure

Seiko herreure i høj kvalitet
Med et Seiko herreur får du høj kvalitet fra en traditionsrig urproducent. Seiko blev grundlagt i 1881 af Kintaro Hattori, og har en lang og glorværdig historie med mange nyskabende opfindelser. Selvom de startede med at producere mekaniske ure, er Seiko nok mest kendt for opfindelsen af kvartsarmbåndsuret i 1969 og for sine dykkerure. For Seiko er perfektion og præcision altid i højsædet og de udvikler, designer og producerer alle dele in-house. De er stolte af at mestre flere urteknologier; mekaniske ure, solar teknologi, quartz og Kinetic®.

195 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

195 varer

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Seiko ure til mænd i ikoniske designs 

Et Seiko herreur er indbegrebet af god kvalitet og smukt design. Det japanske brand har eksisteret i mange år og Seiko herreure er blandt nogle af verdens mest velkendte og populære designs. Brandet blev grundlagt i 1881 og mestrer alle typer urteknologier; mekanisk, quartz, Kinetic, Solar og Spring Drive. De har siden grundlæggelsen lagt stor vægt på selv at designe, udvikle og producere alle dele selv og er dermed en ægte Manufacture. Seiko har en meget stor udviklingsafdeling og har opnået mange patenter gennem tiden og forfiner fortsat såvel materialer, fremstillingsmetoder og urenes funktioner. I dag er det et luksusbrand, der er kendt for kvalitet, urteknologi og flotte designs. I vores sortiment finder du Seiko ure herre i alverdens materialer og farver - med læderremme, farvede urskiver, rem i guld- eller sølvmetal, stofrem og smarte funktioner som datoviser og stopur. Vi har uden tvivl et flot ur efter netop din smag. 

Autoriseret Seiko herreur forhandler

Som autoriseret forhandler af mærket Seiko og deres gennemførte herreure tilbyder vi naturligvis et bredt udvalg af de populære ure. Opdag både slanke og stilfulde designs, til den moderigtige herre der søger et æstetisk armbåndsur til hverdagen på kontoret. Såvel som praktiske og sporty herreure, til den aktive herre der gerne vil have et vandtæt og holdbart ur. Eller hvad med et vaskeægte dykkerur, der er vandtæt til 20 bar? Det er perfekt til dig, der svømmer, dykker eller blot vil have et smart ur, du aldrig behøver at tage af. I Prospex kollektionen finder du et stort udvalg af dykkerure. Prospex er en sammentrækning af Professional Specifications, og serien er skabt i tæt samarbejde med professionelle dykkere. Går du efter en klassisk ur til jakkesættet finder du stilfulde automatik herreure i Presage kollektionen, der udelukkende består af ure med mekaniske værker og er designet efter de japanske håndværkstraditioner og sans for æstetik.

Køber du dit herreur fra Seiko hos Ur Specialisten, får du altid:

- Fri fragt og levering

- Fri returret 

- Et bredt sortiment 

- Gode priser

- Original æske 

- 3 års reklamationsret 

Seiko herreure i høj kvalitet

Ordet Seiko betyder på japansk "udsøgt" "minut" eller "succes". Det er alle ord, der vidner om brandets fokus på perfektion og præcision, når det kommer til deres fremstilling af kvalitetsure. Dit Seiko ur er designet med fokus på både funktion, innovation og udseende. Det skal give dig en følelse af luksus, samtidig med at det skal opfylde dine behov - og du skal kunne bære det i mange år. Alle urene fra mærket er derfor fremstillet i solide kvalitetsmaterialer. 

 

Få 3 års reklamationsret hos Ur Specialisten

Et ur fra Seiko koster lidt mere end bare et almindeligt ur. Det er derfor en investering for livet. Uret er af høj kvalitet og kan holde i mange år. Netop derfor får du også hos Ur Specialisten 1 års ekstra garanti oveni de almindelige 2 års garanti. Det gælder på alle herreure fra mærket Seiko.  

Shop dit nye ur fra vores online sortiment, eller besøg en af vores 44 butikker i Danmark!