Indkøbskurv 0
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket
 • Få professionel råd-
  givning i 44 butikker
 • Gratis levering: 1-2 dage
  på ordrer over 499,- DKK
 • 30 dages returret
 • e-marketHandel med tryghed
  – Vi er E-mærket

Presage

Seiko presage

Fint mekanisk urmagerhåndværk fra Japan

Presage kollektionen fra Seiko blev lanceret internationalt på Baselworld i 2016. Takket være de forskellige designs og de mange forskellige kalibre – fra 4R, 6R til det eksklusive 8R indtog Presage i løbet af blot 12 måneder indtaget en vigtig plads i hjerterne hos elskere af fine mekaniske ure. Med Presage samler Seiko flere af deres vigtigste fremskridt inden for mekaniske ure; blandt andet ensrettergaflen, den unikke og yderst holdbare Spron legering, der anvendes i fjedre, og Diashock beskyttelsessystemet. Hvert eneste Presage ur nyder godt af at alle dele er produceret in-house og hundrede års erfaring med fremstilling af ure. Hvert Presage ur har en af Seiko’s mest gennemprøvede mekaniske kalibre, der er fremstillet på Seiko’s fabrik i Japan, og har et uforligneligt kvalitetsniveau. 

21 varer

Side:
 1. 1
 2. 2

21 varer

Side:
 1. 1
 2. 2

Trimatic
Med Presage samler Seiko flere af deres vigtigste fremskridt inden for mekaniske ure; blandt andet ensrettergaflen, den unikke og yderst holdbare Spron legering, der anvendes i fjedre, og Diashock beskyttelsessystemet. Hvert eneste Presage ur nyder godt af at alle dele er produceret in-house og hundrede års erfaring med fremstilling af ure. Hvert Presage ur har en af Seiko’s mest gennemprøvede mekaniske kalibre, der er fremstillet på Seiko’s fabrik i Japan, og har et uforligneligt kvalitetsniveau.

Fra cocktailbaren til dit håndled
Kollektionen består dels af Cocktail modeller, der er inspireret af Tokyos glamourøse cocktailbarer, dels af en serie af Enamel ure, som har håndlavede emalje urskiver. Urskiverne i emalje fremstilles af den ledende kunsthåndværker, Mitsur Yokozawa og hans team. Urskiverne i Cocktail serien har en flot stråleformet struktur, der fremhæves af syv lag lak og klarheden i det hvælvede glas. Viserne er let buede af kyndige kunsthåndværkere, således at uret får en slank profil. Når den unikke krone drejes, kan man føle det stærke drejningsmoment i optræksmekanismen. Der er kig til det mekaniske urværk gennem bagkassens glas. Presage er fint mekanisk urmagerhåndværk fra Japan.